Springer du over hvor gærdet er lavest, når det kommer til pris? Hvis du svarer ”ja” til dette spørgsmål, så er du nok også bekendt med, at lave priser og kvalitet ikke særlig tit hænger sammen. Det hele handler om, at du, i stedet for kun at kigge på prisen, også kigger på, hvad du får for pengene. Hvis man investerer klogt, så ser man også på, hvor længe man ville kunne forvente, at det man nu har tænkt sig at investere i, ville holde. For kvalitet det holder længe.

 

Sådan gælder det også for vaskemaskiner. For kun med vaskemaskiner fra Blomberg er du sikret, at du aldrig går ned på kvalitet, da det er eksperter der har rangeret vaskemaskinerne i den store vaskemaskine fra Blomberg test.

 

Det giver dig muligheden for at vælge og vrage mellem de fantastisk Bromberg vaskemaskiner, der er i en klasse for sig selv. Det er de på flere punkter.

 

Livet er en stor prioritering- hvad vægter du højest?

Et af de parametre, du måske ikke tænker så meget over, men som vi alle sammen burde i disse tider, er energiklassen på din vaskemaskine. Med kvalitet fra Bromberg er du dog sikret en høj standard på dette punkt. Hvis du alligevel vil toppe i energiklasse, kan du med fordel vælge vaskemaskinen i modellen BLOMBERG BWG474W0, der har scoret intet mindre end højest muligt for en vaskemaskine, nemlig A+++.

 

Da Blomberg er et så pålideligt mærke at vælge, er det altså de små parametre der skiller førstepladsen og femtepladsen. Det er blandt andet de enkelte vaskemaskiners centrifugering. Helt i top er den ved modellerne BLOMBERG BWG586WAD0 og BLOMBERG BWG486W0, der begge byder på en centrifugering med intet mindre end 1.600 omdrejninger på hvert minut, der sikrer en ikke mindst effektiv, men også hurtigere vask.

 

Valget er frit og så er valget ikke mindst dit. Derfor er det for dig vigtigt at overveje, hvad dine behov er, i forhold til hvilken investering det er, som du skal ud at foretage dig.